Més informació Acceptar

Aquest lloc utilitza cookies, pròpies i de tercers per facilitar l'ús i elaborar estadístiques. Si continua la seva navegació pel lloc accepta el seu ús.

971 20 15 12

Urgències 24H

IOM / Palma
971 201 512

Clínica Rotger
971 726 913

Les urgències seran ateses de dilluns a divendres, de 8:30h a 20h, a la seu central d'IOM Palma. Fora d'aquest horari, té a la seva disposició el nostre servei de guàrdia 24h situat a la Clínica Rotger.

+ INFO

IOM obri les portes del seu nou centre a Inca

30/01/2012

foto-fachada-inca-acabat El passat divendres 27 de gener l'Institut Oftàlmic de Mallorca (IOM) va obrir les portes del seu nou centre a Inca. L'Institut oftàlmic de Inca en una primera fase contarà amb 150m2, 2 despatxos, una sala de proves complementaries i un gabinet d’adaptació de lents de contacte i queda preparat per poder ampliar en una segona fase fins als 400m2. L' equip encarregat d' aquest nou projecte son la Dra. Montserrat Miró i la Dra. Maria Lluisa Monserrat , les dues son especialistes en oftalmologia i conten amb una dilatada experiència en aquest camp, especialment en els apartats d' estrabologia , cirurgia refractiva i cataractes, camps en que s’han format en centres de reconegut prestigi nacionals i internacionals . Però el que sens dubte es la seva millor carta de presentació son els mils de persones que han dipositat i els segueixen dipositant la seva confiança, a mes contaran amb el suport dels altres 11 oftalmòlegs i demes professionals (anestesistes, Psicòlegs , Optometristes , auxiliars....) delInstitut Oftalmic de Palma així com de tots els equipaments tècnics del centre.

Solicita tu cita online