Contacte
971 20 15 12

Envieu-nos un correu

Si desitja contactar amb nosaltres pot utilitzar el següent formulari. Si desitja sol·licitar una cita, és preferible utilitzar la plataforma de cites en línia . Si desitja sol·licitar la documentació del seu historial clínic a IOM, descarregui's el següent document per tramitar la seva sol·licitud

Abans d'enviar el formulari ha de llegir la següent informació bàsica sobre protecció de dades: El responsable del tractament és INSTITUT OFTALMIC DE MALLORCA SL. Les seves dades seran tractades per a la tramitació de la seva sol·licitud i compliment de les nostres obligacions legals. La legitimació del tractament és la gestió de la relació amb els nostres usuaris i obligacions legals. No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica a la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades accessible en la Política de privacitat publicada en aquesta web.

Avís de cookies

Aquest lloc utilitza cookies, pròpies i de tercers per facilitar l'ús i elaborar estadístiques. Si continua la seva navegació pel lloc accepta el seu ús.

Més informació

Acceptar