Més informació Acceptar

Aquest lloc utilitza cookies, pròpies i de tercers per facilitar l'ús i elaborar estadístiques. Si continua la seva navegació pel lloc accepta el seu ús.

971 20 15 12

Urgències 24H

IOM / Palma
971 201 512

Clínica Rotger
971 726 913

Les urgències seran ateses de dilluns a divendres, de 8:30h a 20h, a la seu central d'IOM Palma. Fora d'aquest horari, té a la seva disposició el nostre servei de guàrdia 24h situat a la Clínica Rotger.

+ INFO

Institut Oftàlmic de Mallorca

La nostra filosofia

L’Institut Oftàlmic de Mallorca (IOM), fundat l’any 1984, s’ha convertit en el centre oftalmològic de referència a Mallorca, compta amb els professionals millor formats, amb la major experiència en el sector i als comandaments de la tecnologia mèdica més avançada.

Apostam per la renovació constant i l’actualització de cadascuna de les nostres àrees d’especialització, un compromís d’anar millorant que és present i ens situa a l’avantguarda en tècniques de diagnòstic i tractament dels problemes de la visió.

Aquesta atenció integral mèdica està complementada per un servei d’atenció al pacient mot exigent: un tracte proper, agilitat i eficàcia per garantir la màxima comoditat.

Entre els diferents serveis que ens fan únics a l’illa destaquen:

  • Som els únics a Mallorca que oferim un servei oftalmològic privat d’urgències 24 hores els 365 dies de l’any –en col·laboració amb la Clínica Rotger- ateses per un metge especialista en oftalmologia.
  • Comptam amb l’únic sistema làser de tota la Comunitat Autònoma per a transplantaments i tractaments de còrnia.
  • Som l’únic centre de Balears i Pitiüses que disposa d’un ecògraf VuMax; un sistema d’obtenció d’imatges ultrasòniques de diagnòstic B-Scan d’Alta Freqüència, amb aplicacions per a la secció anterior de l’ull.
  • Som l’únic centre de Mallorca que empra, com a regla general, lents intraoculars ZEISS.

Centres

La nostra seu principal és a Ciutat de Mallorca al carrer Anselm Turmeda, 10.

Comptam amb una delegació a Inca (Bisbe Llompart, 82 a la Plaça Antoni Fluixà) i un centre associat a Manacor (Plaça Rector Rubí, 4a – 1r), i amb una unitat oftalmològica a la Clínica Rotger de Palma, on s’ofereix permanentment el servei d’urgències 24 hores.

Per a més informació visiti la nostra secció de contacte

Solicita tu cita online