Més informació Acceptar

Aquest lloc utilitza cookies, pròpies i de tercers per facilitar l'ús i elaborar estadístiques. Si continua la seva navegació pel lloc accepta el seu ús.

971 20 15 12

Urgències 24H

IOM / Palma
971 201 512

Clínica Rotger
971 726 913

Les urgències seran ateses de dilluns a divendres, de 8:30h a 20h, a la seu central d'IOM Palma. Fora d'aquest horari, té a la seva disposició el nostre servei de guàrdia 24h situat a la Clínica Rotger.

+ INFO

IOM incorpora el Tomograf de Coherencia Optica Espectral (OCT)

15/12/2009

El RTVue és un sistema OCT de tipus Fourier que pot reflectir de manera no invasiva el teixit retiniano en viu, amb una alta velocitat d'adquisició i escanejats d'alta resolució. rtvue El primer sistema OCT desenvolupat a principis dels 90 era de tipus Time (Temps), el qual es basava en el mètode d'escanejat mecànic per a obtenir el senyal de profunditat del teixit. La velocitat d'escanejat està limitada a 400 A-scan per segon en el OCTconvencional de tipus Time a causa del obstacle del moviment mecànic. El RTVue utilitza una càmera per a obtenir els senyals A-scan de manera simultània sense moviment mecànic. La velocitat d'escanejat del RTVue és de 26.000+ A-scan per segon, és a dir , 65 vegades més ràpid que un sistema OCT convencional. Per a incrementar el ràtio d'escanejat, els dispositius OCT basats en el moviment de l'ull són eliminats en la majoria* dels dissenys d'escanejat (*els escanejats en 3D amb prop de 52.000 Ascans triguen 2 segons per a obtenir les dades – han d'estar presents dispositius de moviment en alguns casos). El sistema RTVue també utilitza una font de llum d'alt ample de banda. La resolució del teixit és de 4-5 micrometros, el doble que un sistema OCT convencional. Amb la millora en la velocitat i en la resolució, RTVue proporciona un mapa molt més fiable i detallat de nervis, amb mesuraments molt més ràpids. Configuració del sistema RTVue: Escàner RTVue: Aquest és el principal component del sistema RTVue. S'utilitza per a veure i escanejar la retina del pacient, recollir el senyal OCT i enviar-la a l'ordinador per a ser processada. També disposa d'un sistema de llum de fixació perquè el pacient es pugui fixar en un punt fix durant l'escanejat i un sensor de posició per a detectar automàticament si els ulls estan correctament alineats per a l'escanejat. La comunicació entre l'escàner i l'ordinador es fa a través d'un cable USB. El RTVue utilitza una font d'alimentació de tipus mèdic. Ordinador: L'ordinador s'utilitza per a controlar l'escanejat durant l'examen del pacient. El programa proporciona anàlisi de dades, presentació i emmagatzematge de dades, i genera arxius. S'inclou una base de dades relacional per a organitzar la informació de tots els pacients i tots les dades, i disposa d'un sistema de recerca. Taula del sistema: La taula del sistema proporciona energia a l'escàner, a l'ordinador i la pantalla de l'ordinador a través d'un transformador d'aïllament de tipus mèdic que prevé la pèrdua d'energia des de la xarxa AC. Es pot ajustar l'altura de la taula per a adequar-la a l'altura del pacient. El sistema telescòpic que subministra l'energia al RTVue és de tipus mèdic.

Solicita tu cita online