Més informació Acceptar

Aquest lloc utilitza cookies, pròpies i de tercers per facilitar l'ús i elaborar estadístiques. Si continua la seva navegació pel lloc accepta el seu ús.

971 20 15 12

Urgències 24H

IOM / Palma
971 201 512

Clínica Rotger
971 726 913

Les urgències seran ateses de dilluns a divendres, de 8:30h a 20h, a la seu central d'IOM Palma. Fora d'aquest horari, té a la seva disposició el nostre servei de guàrdia 24h situat a la Clínica Rotger.

+ INFO

IOM disposa del VuMAX, sistema d'Ultrasò d'Alta Resolució

14/12/2009

El Institut Oftàlmic de Mallorca (IOM) disposa del VuMax de Sonomed, que és un sistema d'obtenció d'imatges ultrasónicas de diagnòstic B-Scan d'Alta Freqüència, la fi de la qual són les aplicacions oftalmológicas per a la secció anterior de l'ull. La VuMax pot oferir un mesurament d'angle precisa. Això pot utilitzar-se per a avaluar l'angle del segment anterior per a aplicacions de glaucoma i qualssevol altres àrees on es necessiti un angle en graus. Ambdós segments poden editar-se, permetent a l'usuari seleccionar i arrossegar les línies on ho desitgi. Inclou l'A-Scan Arbitrari, aquesta eina permet a l'usuari amidar qualsevol distància amb l'ajuda d'un traç de vector A-Scan. Aquest vector pot col·locar-se a través de qualsevol cort transversal dintre del sector del scan. Utilitzant dues entrades, l'usuari selecciona qualsevol vora d'eco en augment o en disminució al llarg del traç A-Scan, per a obtenir un mesurament. Aquesta funció també pot utilitzar-se com regla calibradora per a amidar qualsevol distància desitjada entre dos punts. Imatge a Color: Des dels inicis de l'ultrasò, sempre s'ha utilitzat l'escala de grises i s'ha convertit en l'estàndard per a la visualització i diagnòstic d'imatges d'ultrasò. No obstant això, existeixen certes circumstàncies on una taujana de colors, correctament calibrada, mostra la mateixa informació d'una manera més definida [Vegi les següents imatges com exemple].

vumax05

Solicita tu cita online