Més informació Acceptar

Aquest lloc utilitza cookies, pròpies i de tercers per facilitar l'ús i elaborar estadístiques. Si continua la seva navegació pel lloc accepta el seu ús.

971 20 15 12

Urgències 24H

IOM / Palma
971 201 512

Clínica Rotger
971 726 913

Les urgències seran ateses de dilluns a divendres, de 8:30h a 20h, a la seu central d'IOM Palma. Fora d'aquest horari, té a la seva disposició el nostre servei de guàrdia 24h situat a la Clínica Rotger.

+ INFO

4 consells per utilitzar correctament les lents de contacte a l'estiu

08/07/2015

trucos_lentillas_verano_ca

A l'estiu és important fer un ús responsable de les lents de contacte ja que en aquesta època cal extremar la precaució. Et donem 4 consells de l'ús de les lents de contacte en platges i piscines:

    1. Si vas a la piscina o a la platja és millor prescindir de les teves lents de contacte, però si tens una graduació elevada i no pots, has de portar lents d'un sol ús (d'un sol ús diàries). Així en acabar el dia les tires i redueixes el risc de contaminació bacteriana.
    2. És recomanable utilitzar ulleres de natació que protegeixin tota la zona ocular per evitar que entrin gotes d'aigua en l'ull.
    3. Si notes els ulls secs pots utilitzar llàgrima artificial per hidratar la lent de contacte. Et recomanem consultar al teu oftalmòleg de confiança sobre les gotes ideals per a cada cas.
    4. En cas de contacte directe de l'ull amb aigua, sorra o alguna partícula arrossegada pel vent, has d'extreure immediatament la lent de contacte amb cura, i evitar fregar-te els ulls. Si persisteixen les molèsties has d'acudir al teu oftalmòleg.

Per Delia Navarro Òptico-Optometrista, encarregada de Contactologia a l'IOM

Solicita tu cita online