Més informació Acceptar

Aquest lloc utilitza cookies, pròpies i de tercers per facilitar l'ús i elaborar estadístiques. Si continua la seva navegació pel lloc accepta el seu ús.

971 20 15 12

Urgències 24H

IOM / Palma
971 201 512

Clínica Rotger
971 726 913

Les urgències seran ateses de dilluns a divendres, de 8:30h a 20h, a la seu central d'IOM Palma. Fora d'aquest horari, té a la seva disposició el nostre servei de guàrdia 24h situat a la Clínica Rotger.

+ INFO

IOM posa a la seva disposició el servei de reconeixements mèdics

29/04/2016

Per sol·licitar la majoria de llicències i permisos, es necessita un reconeixement mèdic bàsic, per això l'Institut Oftalmic de Mallorca posa a disposició d'usuaris i pacients el servei de certificats mèdics per tal d'aportar tot el necessari per a qualsevol informe d'aptitud psicofísica, renovació de carnets de conduir, navegació d'embarcacions, llicència d'armes, seguretat privada, operador de grua i certificat mèdic ordinari. El carnet de conduir pot renovar-se amb tres mesos d'antelació abans de la seva caducitat, sense que per això s'avanci la data per a la propera renovació. D'altra banda, en el cas dels permisos de navegació d'embarcacions s'han de renovar cada deu anys, excepte en el cas de les persones majors de 70 anys, que ho han de fer cada cinc anys.

post certificados medicos Per als que necessitin obtenir o renovar la seva llicència d'armes, a l'Institut Oftàlmic de Mallorca se'ls lliurarà el certificat d'aptitud psicofísica. Mentrestant, per a l'obtenció o renovació de la llicència d'Operador de Grua Torre o Grua Mòbil autopropulsada, els interessats podran aconseguir-ho a l'IOM de forma ràpida i senzilla. La cita prèvia per obtenir un certificat mèdic per a la tramitació de qualsevol d'aquests permisos es podrà reservar a través del formulari online o mitjançant els telèfons d'IOM Palma: 971.201.512, Clínica Rotger: 971.726.913 i IOM Inca: 971.883.256.

Solicita tu cita online