Més informació Acceptar

Aquest lloc utilitza cookies, pròpies i de tercers per facilitar l'ús i elaborar estadístiques. Si continua la seva navegació pel lloc accepta el seu ús.

971 20 15 12

Urgències 24H

IOM / Palma
971 201 512

Clínica Rotger
971 726 913

Les urgències seran ateses de dilluns a divendres, de 8:30h a 20h, a la seu central d'IOM Palma. Fora d'aquest horari, té a la seva disposició el nostre servei de guàrdia 24h situat a la Clínica Rotger.

+ INFO

IOM llança la seva campanya relativa a les tècniques de cirurgia ocular Lasik i Intra-lasik

26/04/2016

L’Institut Oftàlmic de Mallorca engega la seva campanya de cirurgia ocular LASIK i Intra-lasik. Des de fa anys la tècnica LASIK s'ha situat com la més utilitzada en els tractaments de cirurgia refractiva, no obstant això, com tota tècnica, sempre es pot millorar, i aquest objectiu s'aconsegueix amb IntraLASIK. La principal diferència entre el LASIK convencional i l'IntraLASIK radica en la primera part del procediment, on és necessari separar una capa superficial de teixit corneal, coneguda com a 'colgajo'.

técnica Lasik e Intralasik

El LASIK convencional empra una fulla mecànica anomenada microqueratomo, un element precís però que requereix d'un major gruix corneal i que implica majors riscos per al pacient. Mentrestant, l'IntraLASIK empra un làser de femtosegon, capaç de separar els teixits en l'àmbit molecular, fent que la posterior cicatrització sigui molt més ràpida i impliqui menys riscos per al pacient. La cirurgia refractiva és la solució definitiva per a diverses patologies, denominades defectes refractius (miopia, hipermetropía i astigmatisme). A més, permet aconseguir una correcta visió sense necessitat d'ulleres o lents de contacte. El làser, amb la seva precisió, permet tallar la còrnia, adequar la seva curvatura eliminant les quantitats de teixit corneal necessàries i modificar la refracció ocular per aconseguir el correcte enfocament de l’imatge.

Solicita tu cita online