Més informació Acceptar

Aquest lloc utilitza cookies, pròpies i de tercers per facilitar l'ús i elaborar estadístiques. Si continua la seva navegació pel lloc accepta el seu ús.

971 20 15 12

Urgències 24H

IOM / Palma
971 201 512

Clínica Rotger
971 726 913

Les urgències seran ateses de dilluns a divendres, de 8:30h a 20h, a la seu central d'IOM Palma. Fora d'aquest horari, té a la seva disposició el nostre servei de guàrdia 24h situat a la Clínica Rotger.

+ INFO

La necessitat dels vigilants de seguretat d'obtenir certificats mèdics per exercir la seva professió

05/05/2016

S'apropa l'estiu, els turistes omplen les platges i els comerços, els residents més afortunats es van de vacances i les seves cases queden buides, els edificis oberts al públic reben a veïns i estrangers, és època de revetlles als pobles i de desenes de celebracions. Resumint: hi ha moviment de persones, de diners i de béns.

Tot aquest enrenou pot donar lloc a situacions indesitjades, per la qual cosa és necessària la presència de professionals que controlin comerços i museus, que posin ordre en revetlles i concerts, que supervisin els moviments de diners i altres béns, que actuïn quan s'activin els sistemes de seguretat i que estiguin atents a comportaments incívics o perillosos.

vigilante seguridad

Aprofitant que comencen a veure's empreses necessitades de vigilants de seguretat a Mallorca, si vostè és dels que ha apostat per aquesta professió i s'està formant per a les proves de selecció que convoca la Secretaria d'Estat de Seguretat per obtenir l'habilitació professional, o si simplement necessita renovar la seva targeta d'identitat professional per seguir exercint, estam a la seva disposició a Institut Oftàlmic de Mallorca. Al nostre centre li realitzarem el reconeixement per lliurar-li l'informe d'aptitud psicofísica necessari. Aquest examen consisteix a comprovar que no hi ha deficiències físiques ni psíquiques que li impedeixin dur a terme les activitats que es requereixen per a aquesta professió.

Molta sort als qui vetlleu per nosaltres enmig d'aquesta bullícia per aportar-nos calma i tranquil·litat.

Solicita tu cita online