Més informació Acceptar

Aquest lloc utilitza cookies, pròpies i de tercers per facilitar l'ús i elaborar estadístiques. Si continua la seva navegació pel lloc accepta el seu ús.

971 20 15 12

Urgències 24H

IOM / Palma
971 201 512

Clínica Rotger
971 726 913

Les urgències seran ateses de dilluns a divendres, de 8:30h a 20h, a la seu central d'IOM Palma. Fora d'aquest horari, té a la seva disposició el nostre servei de guàrdia 24h situat a la Clínica Rotger.

+ INFO

El pintor Tomeu Coll ens explica la seva experiència després de sotmetre's a una operació Intralasik a l'IOM

22/06/2016

"Crec que aquesta operació ha valgut molt la pena"

Tomeu Coll és un jove i reconegut pintor mallorquí, que ha exposat, a més de Mallorca, Barcelona, València o Madrid, en galeries i centres d'exposició internacionals de Boston, Nova York, Holanda, Suïssa o Anglaterra, entre d'altres. Amb motiu de la seva visita a l'IOM per sotmetre's a una operació de cirurgia làser, hem pogut gravar-li la següent entrevista que transcorr inicialment a les instal·lacions de l'Institut Oftàlmic de Mallorca i conclou al seu estudi de pintura situat a Biniamar.

Coll, que fa unes setmanes va ser intervingut d'una cirurgia refractiva per corregir els seus problemes de presbícia, als quiròfans de l'IOM situats en la Clínica Rotger, ens relata en aquest vídeo el seu testimoni sobre què li va empènyer a corregir els seus problemes de visió, com l'equip de la clínica, i especialment la Dra. Miró, li va aconsellar en tot moment quins eren les passes més adequades a seguir, així com la seva experiència durant la intervenció i el seu retorn, gairebé immediat, al treball del seu estudi als pocs dies de la operació.

Solicita tu cita online