Més informació Acceptar

Aquest lloc utilitza cookies, pròpies i de tercers per facilitar l'ús i elaborar estadístiques. Si continua la seva navegació pel lloc accepta el seu ús.

971 20 15 12

Urgències 24H

IOM / Palma
971 201 512

Clínica Rotger
971 726 913

Les urgències seran ateses de dilluns a divendres, de 8:30h a 20h, a la seu central d'IOM Palma. Fora d'aquest horari, té a la seva disposició el nostre servei de guàrdia 24h situat a la Clínica Rotger.

+ INFO

Teràpia visual en nins amb problemes d'aprenentatge

14/02/2017

Partint de la base que el 80% del que aprenem és mitjançant de la visió, l'objectiu de l'optometrista abans de procedir a la teràpia visual és realitzar un examen exhaustiu de la visió així com el processament d'aquesta informació visual.

Un problema visual (ull gandul, moviments oculars diferents, mala capacitat d'enfocament i coordinació dels dos ulls, estrabismes ...) pot ocasionar problemes de: rendiment acadèmic, rendiment esportiu, fracàs escolar a llarg termini i el que és pitjor, problemes d'autoestima.

boy-1397818_1280

La teràpia visual dóna l'oportunitat d'aprendre a utilitzar els ulls de la millor manera binocular possible, és a dir, quan els dos ulls es coordinen bé, fàcilment veuen, comprenen i retenen millor, condició directament relacionada amb habilitats com atenció, memòria, percepció, llenguatge oral i, per tant, amb el seu desenvolupament motor, connexió interhemisfèrica i auditiva.

La teràpia es programa individualment segons les necessitats específiques de cada pacient i l'èxit de la mateixa depèn de la constància i interès del pacient, ja que requereix un esforç de realitzar activitats fora de la consulta.

Solicita tu cita online