Més informació Acceptar

Aquest lloc utilitza cookies, pròpies i de tercers per facilitar l'ús i elaborar estadístiques. Si continua la seva navegació pel lloc accepta el seu ús.

971 20 15 12

Urgències 24H

IOM / Palma
971 201 512

Clínica Rotger
971 726 913

Les urgències seran ateses de dilluns a divendres, de 8:30h a 20h, a la seu central d'IOM Palma. Fora d'aquest horari, té a la seva disposició el nostre servei de guàrdia 24h situat a la Clínica Rotger.

+ INFO

El Dr. Ghorayeb visita IOM per parlar dels seus avanços en l'ús de cèl·lules mare per tractar danys a la còrnia

27/08/2013

Ghorayeb

El Doctor Sleiman R. Ghorayeb, prestigiós professor i investigador d'enginyeria i ciències aplicades a la Universitat de Hofstra (Nova York) i col·laborador com a investigador a l'hospital North Shore, ha estat convidat per l'Institut Oftàlmic de Mallorca per impartir una conferència a Palma sobre l'estudi de les cèl·lules mare en el tractament de malalties de la còrnia.

Ghorayeb visita Espanya de la mà de IOM per compartir la seva àmplia experiència sobre els avanços en l'ús de cèl·lules mare per reparar danys a la còrnia. "Avui dia, les còrnies danyades es transplanten, per què no curar-les?", assegura aquest reconegut investigador.

Les recerques en les quals treballa a l'actualitat aquest experimentat professor universitari, podran permetre que a "una persona que tingui la còrnia danyada, se li extreguin cèl·lules mare del greix, se li introdueixin a l'ull com un col·liri i la curin". En un futur, afirma Ghorayeb, "a partir de les nostres cèl·lules mare podríem regenerar tots els teixits, podria curar-se fins i tot el càncer".

Solicita tu cita online